ACTUEEL

De Lange Wei vernieuwt raad van toezicht

De raad van toezicht van zorgorganisatie De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam heet twee nieuwe leden welkom in de personen van Ron Axt en Rob Donninger.

Axt is op 1 oktober toegetreden  tot de raad van toezicht. Hij neemt het stokje over van Peter Klein, die de maximale zittingstermijn heeft volgemaakt, en neemt tevens de voorzittersrol op zich. Donninger per 1 januari 2018 als lid toe tot de raad van toezicht. Hij vervangt in de ze rol Kees van den Herik.

Axt heeft als bestuursvoorzitter van STMR in Tiel brede kennis op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugd, welzijn en WMO. Axt is tevens voorzitter van de raad van toezicht van MEE West-Brabant en lid van de raad van toezicht van Tragelzorg.
Donninger is bestuurder bij Woonforte in Alphen aan de Rijn. Hij brengt veel kennis en kunde mee op het gebied van Vastgoed, Finance en ICT.

De raad van toezicht en De Lange Wei bedanken scheidend voorzitter Klein voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Gedurende zijn zittingsperiode was hij voor een groot deel vicevoorzitter van de raad. Sinds maart 2017 vertolkte hij de rol van voorzitter. Daarnaast maakte hij onderdeel uit van de Remuneratiecommissie. Ook Van den Herik wordt bedankt voor ziijn jarenlange inzet voor de raad van toezicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top