Finance

Reinier Haga heeft financiering orthopedisch centrum rond

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen orthopedisch centrum. Als alles volgens planning verloopt, opent het centrum zijn deuren op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.

Nu de financiering voor de nieuwbouw rond is, wordt als eerste het definitieve ontwerp afgemaakt. De verwachting is dat medio 2018 de eerste paal in de grond wordt geslagen. Over de concrete veranderingen worden patiënten, bezoekers, medewerkers en omwonenden in de komende periode uitgebreid geïnformeerd door de gemeente Zoetermeer en de Reinier Haga Groep.

De Reinier Haga Groep wil een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie in Nederland neerzetten. In deze focuskliniek wordt de orthopedische chirurgie voor volwassenen van de ziekenhuizen Reinier de Graaf, Haga en LangeLand geconcentreerd. In de drie ziekenhuizen blijven de poliklinieken van de orthopedie, alsook de orthopedische traumazorg en de kinderorthopedie behouden, aldus de organisatie. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top