ACTUEEL

BTN trekt bezwaar tegen cao thuiszorg in

Branchebelang Thuiszorg Nederland (BTN) heeft haar bezwaar tegen het verzoek tot de algemeen verbindendverklaring van de CAO voor Verpleeg- en Verzorging en Thuiszorg (VVT) ingetrokken na overleg met sociale partners.

Bezwaarschrift

Branchebelang Thuiszorg Nederland (BTN) diende op 8 januari 2010 haar bezwaarschrift in tegen de cao VVT die een looptijd heeft van 1 januari 2008 tot 1 maart 2010. De sociale partners hebben vervolgens contact opgenomen met BTN. Vervolgens heeft de branchevereniging na heroverweging besloten het bezwaar weer in te trekken.

Geïntegreerde cao

BTN ziet de intrekking van dit bezwaar als ‘een positieve bijdrage’ van haar kant ‘om de slaagkans te vergroten’ van de oriënterende gesprekken met sociale partners om af te tasten of alsnog tot een geïntegreerde cao vanaf 1 maart 2010 kan worden gekomen

'Recht doen'

BTN noemt als reden voor haar bezwaar “recht te doen aan de door BTN en CNV Publieke Zaak overeengekomen verlenging van de cao thuiszorg”.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top