Vastgoed

Zorgvastgoedfonds koopt twee gezondheidscentra

Zorgvastgoedfonds koopt twee gezondheidscentra

Het NLII Apollo Zorgvastgoedfonds heeft een overeenkomst gesloten voor de koop van gezondheidscentrum De Groene Hoven in Apeldoorn. Ook heeft het vastgoedfonds een intentieovereenkomst getekend voor de koop van gezondheidscentrum De Brug in Hengelo.

De ruimten in beide centra worden gehuurd door verschillende zorgdisciplines, waaronder apothekers, huisartsen en fysiotherapeuten. Ook zijn ondersteunende disciplines vertegenwoordigd, waaronder een diëtist, podotherapeut, en ergotherapie. Met alle huurders zijn langjarige huurovereenkomsten gesloten.

Multidisciplinair

Volgens Michel van Oostvoorn, portefeuillemanager bij NLII Apollo Zorgvastgoedfonds, passen de recente aankopen "uitstekend in het streven om te investeren in multidisciplinaire zorgcentra". "De gezondheidscentra spelen in op de wens om verschillende zorgdisciplines te combineren en dichter bij mensen te brengen."

Het NLII Apollo Zorgvastgoedfonds is een initiatief van Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH). Het fonds investeert in eerstelijnszorgcentra, verpleeghuizen en beschermd wonen. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top