ACTUEEL

Vereniging van toezichthouders zorg tekent Charter Diversiteit

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) onderschrijft het Charter Diversiteit, voor meer inclusie en diversiteit op de werkvloer. NVTZ-directeur Marius Buiting zette deze week, samen met bestuurders van negen organisaties uit de sector zorg en welzijn, zijn handtekening onder het Charter.

Het Charter Diversiteit is een onderdeel van het project Diversiteit in bedrijf. Dit project ondersteunt werkgevers en werknemers in hun streven naar meer diversiteit in hun organisaties via het aanreiken van kennis, netwerken en advies.      

De NVTZ onderschreef het belang van diversiteit op een Charterbijeenkomst van Diversiteit in Bedrijf,  Voor(t)gaan in verandering en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Tijdens de bijeenkomst tekenden naast de NVTZ ook de volgende organisaties het Charter: AxionContinu, Kommak, Mentorschap Nederland, NWO, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Siriz, Youké, Xtra en ZonMw. Het Charter Diversiteit telt nu 103 ondertekenaars.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top