ACTUEEL

Zorgcentra De Betuwe voegt zich bij Carante Groep

De Carante Groep in Sliedrecht heeft een nieuwe partner gevonden in ouderenzorgorganisatie Zorgcentra De Betuwe in het rivierengebied. De Carante Groep is een samenwerkingsverband van twaalf regionale organisaties in de zorg, inclusief Zorgcentra De Betuwe. Dat meldt de Culemborgse Courant.

Autonomie De Betuwe

De samenwerking is van toepassing op financiën en informatisering, huisvesting, personeel & organisatie en zorgontwikkeling. De Betuwe blijft een autonome stichting, maar profiteert van de voordelen van een grote organisatie. Zo behaalt De Betuwe door toetreding tot het samenwerkingsverband financiële voordelen door onder meer het goedkoper inkopen van diensten op de commerciële markt. Ook biedt de samenwerking meer mogelijkheden bij het ontwikkelen van en beschikken over up-to-date kennis.

Carante Groep

De Carante Groep levert zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, de psychiatrie, de (psycho)geriatrie, de jeugdhulpverlening en de welzijnssector.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top