ACTUEEL

ViVa! benoemt nieuwe bestuursvoorzitter

José van Vliet gaat met ingang van 1 maart 2018 aan de slag als voorzitter van de raad van bestuur van ViVa! Zorggroep. Van Vliet volgt Lucien van Ruth op, die in april met pensioen gaat.

Van Vliet is momenteel voorzitter van de raad van bestuur van Vilente, een ouderenzorgorganisatie in de regio Gelderse Vallei. Ze stond hier sinds 2009 aan het roer. Na de studies economie én verpleegkunde werkte zij eerder onder meer als consultant bij EY.

Van Vliet wil zich bij ViVa! sterk maken voor kwalitatief goede zorg en welzijn die passen bij de wensen van de cliënt. o”Het uitgangspunt om er te zijn voor cliënten thuis, of dit nu in de wijk is of in een locatie van ViVa!, met een breed aanbod van zorg en overige diensten spreekt mij zeer aan”, aldus Van Vliet.

ViVa! Zorggroep biedt met 3500 medewerkers en 1600 vrijwilligers  een breed pakket van diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep levert haar diensten aan 7000 cliënten in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek/Waterland.

jose-van-vliet

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Jeroen van den Oever

16 november 2017

Gefeliciteerd Jose. !

Top