ACTUEEL

ZGT concentreert klinische neurologie in Almelo

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) concentreert vanaf 1 februari de specialistische, klinische neurologie in Almelo. De polikiniek in Hengelo blijft gehandhaafd. Dat heeft het ziekenhuis maandag naar buiten gebracht.

Kwaliteit en veiligheid

De concentratie is ingegeven door kwaliteitsaspecten. Zonder deze maatregel vreest ZGT dat op termijn de specialistische klinische neurologie op beide locaties verdwijnt. Alleen specialistische, klinische neurologie wordt geconcentreerd in Almelo. De Hengelose en Almelose neurologen gaan gezamenlijk werken op deze afdeling in Almelo.

Polikliniek en dagbehandeling

De Hengelose neurologen blijven spreekuur houden op hun eigen polikliniek. Ook de functieafdeling van de neurologie blijft in Hengelo gevestigd. Daarnaast behoudt Hengelo enkele neurologische bedden voor kortdurend verblijf en dagbehandeling.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

27 januari 2010

Blijft interessant, in hoeverre na verplaatsing van deze zorg ZGT nog voldoet aan de "door to needle time" voor trombolyse en of deze verslechtert door deze verplaatsing!

Q

Top