Tech

BrabantZorg en Sensire werken samen in zorg op afstand

BrabantZorg gaat samenwerken met Sensire op het gebied van zorg op afstand. De samenwerking richt zich zowel op het gebruik van bestaande technologie als op de ontwikkeling van nieuwe technische hulpmiddelen die het leven van cliënten aangenamer maken en medewerkers helpen in hun werk.

Cliënten van BrabantZorg kunnen straks onder meer gebruikmaken van Sensire's Medisch Service Center. Ze krijgen dan op afstand begeleiding, bijvoorbeeld bij het spuiten van insuline, de inname van medicatie of bij handelingen die een mantelzorger uitvoert. Er hoeft dan geen zorgmedewerker langs te komen. Het centrum is 24 uur per dag bereikbaar, zowel telefonisch als via beeldbellen. 

Sensire is in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. BrabantZorg biedt cliënten vanuit 35 locaties in de regio’s Oss, Uden, Meierijstad en ’s-Hertogenbosch ondersteuning en zorg tijdens het ouder worden. 

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Marian Fonville

4 december 2017

Tip bestaande technologie: praktische ondersteuning van kennis via www.samenbeterthuis.nl goede optie! Met de web-app op bureaublad van tablet of smartphone de juiste kennis voor hulpvragen op maat delen met cliënt, mantelzorg en (zorg)professional.

Top