ACTUEEL

‘Skipr schudt concurrentie wakker’

“Skipr heeft de concurrentie wakker geschud.” Zo luidt het juryoordeel voor de LOF Prijs voor Vakinformatie. De jury prijst de inzet van verschillende mediavormen om de inhoud te versterken. Medisch Contact heeft de LOF Prijs gewonnen.

Juryoordeel

De jury is lovend over de positie die Skipr in korte tijd in de markt heeft weten te veroveren en prijst de inzet van verschillende mediavormen.  "Door de timing van de nieuwsbrieven (werk-dagelijks voor 8 uur ’s ochtends) en kwantiteit (vaker dan de concurrentie), wordt het merk Skipr bijvoorbeeld geladen met actualiteit. In andere uitingen ligt het accent op verdieping (bijvoorbeeld in de round tables en in de audiovisuele programma’s) of op het uitwisselen van ervaringen en persoonlijk contact (via de business club en blogs). Spannend is de inzet van film in combinatie met internet."

Prijswinnaars

Medisch Contact was voor de derde keer genomineerd voor de LOF Prijs voor Vakinformatie. IEX Profs heeft de LEF Prijs gewonnen: een onderscheiding voor inspiratie.

Genomineerden

Naast Skipr waren Boekblad, Elsevier FiscaalTotaal, IEX Profs, Medisch Contact/ Artsennet, Opmaat en SecondSight genomineerd.

Jury

De jury bestaat uit Karin van Gilst, voorzitter, directeur Weekbladpers Tijdschriften en uitgever van Vrij Nederland en Hollands Diep, Lize Alink, zelfstandig adviseur redactionele strategie en ontwikkeling, Alex Beishuizen, hoofdredacteur van Computable, winnaar van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2009, Klaas de Boer, directeur Amerstone, bureau voor media en communicatie en directeur bij uitgeverij Terra Lannoo en  Arend Jan Kornet, directeur van Arko Sports Media bv. Daarnaast hebben Wim Raaijen, hoofdredacteur van Petrochem en Biochem en directeur van Industrielinqs pers en platform en Menno van der Veen, zelfstandig grafisch ontwerper/art director, zitting in de jury.

LOF Prijs voor Vakinformatie

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de  Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

KatrinaFloyd27

22 januari 2011

It is cool that we are able to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a> moreover, it opens new chances.

home loans

6 september 2011

Various people in the world get the personal loans from different banks, just because it's easy.

Top