ACTUEEL

't Heem benoemt nieuwe bestuurder

De raad van toezicht van Zorgstichting ’t Heem in Udenhout heeft Esther Voeten per 1 januari 2018 benoemd als bestuurder. Zij volgt de Herman Weggen, die de organisatie sinds maart 2017 op interim-basis leidde.

Voeten was de afgelopen dertien jaar werkzaam in diverse functies in de VVT-sector, waarvan zeven jaar als directeur. Bij 't Heem wil zij zich samen met alle betrokkenen sterk maken voor de warme opvang van kwetsbare ouderen. Daarbij is haar uitgangspunt: "In wat voor (zorg)omgeving zouden u en ik oud willen worden?"

Met de benoeming van Esther Voeten verwacht ’t Heem dat de zorg- en dienstverlening van de organisatie zich verder verstevigt en innoveert. 

Woonstichting 't Heem en Zorgstichting ’t Heem zijn vanwege overheidsmaatregelen enige tijd gelegen gestart met het ontvlechten van de personele unie, de bestuursstructuur die 't Heem tot medio kende. "In de loop van 2018 zal de ontvlechting op alle operationele niveaus verder gestalte krijgen", aldus de organisatie. "Op het niveau van de raad van toezicht is dat in 2016 al gebeurd. Na een overgangsperiode waarbij voor beide stichtingen aparte interim-managers waren aangesteld, wordt nu, met het aantreden van Esther Voeten als bestuurder, de nieuwe situatie voor de zorgstichting geconsolideerd."

't Heem biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg in Udenhout, Helvoirt, Biezenmortel, Haaren en Berkel-Enschot.

Esther Voet

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top