ACTUEEL

Bureau VBZ benoemt nieuwe directeur

Het bestuur van Samen Voor Betere Zorg (VBZ), de vereniging van zorginstellingen in Haarlem, heeft Ad Warnar benoemd tot nieuwe directeur. Hij volgt per 1 februari interim-directeur Ronald van Rooden op, die de functie sinds het vertrek van Tanja Ineke afgelopen oktober op interimbasis waarnam.

Warnar was van 2010 tot 2017 algemeen directeur van de Vereniging Cliëntenbelang Amsterdam. Ook was hij in die periode enkele jaren MT-lid van het VSBfonds. In de jaren daarvoor zette hij zich onder meer in voor de Stichting Cliniclowns Nederland en Stichting de Regenboogboom. Ook was hij actief als zelfstandig interim-manager en bekleedde hij verschillende managementfuncties binnen Fortis Bank NV.

Warnar laat weten uit te kijken naar zijn nieuwe functie: "Het is een prachtige uitdaging om de zorgaanbieders in de KAM-regio te ondersteunen om de zorg nog beter te organiseren door samenwerking te stimuleren. Het is mijn persoonlijke missie om altijd als uitgangspunt te nemen dat zorg voor mensen is en over mensen gaat."

Toegevoegde waarde

Met de benoeming van Warnar verwacht het bestuur van VBZ een volgende stap te kunnen zetten in het vergroten van de toegevoegde waarde van de organisatie voor haar leden. Warnar staat als directeur voor de taak de vereniging op een betekenisvolle manier te laten aanhaken bij de vermaatschappelijking van zorg en de relatie tussen sociaal domein en zorgdomein, aldus VBZ.

VBZ is de vereniging van zorgorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden.

warnar 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top