Vastgoed

Cordaan stelt programmadirecteur Herontwikkeling aan

Jaap van Rhijn treedt in dienst als programmadirecteur herontwikkelingslocaties bij Cordaan vanaf 1 januari 2018. In deze nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de ambitieuze bouwactiviteiten van de Amsterdamse zorgaanbieder.

Jaap van Rhijn heeft altijd gewerkt in de vastgoedsector. Hij is nu nog senior consultant van de Nederlands vestiging van Colliers International, een wereldwijd opererend commercieel vastgoedbedrijf. Van Rhijn is fulltime senior consultant sinds september, daarvoor is hij bijna dertien jaar lang directeur van deze onderneming geweest.

Hij wordt programmadirecteur Herontwikkeling bij Cordaan, dat werkt aan renovatie en vernieuwing van een groot aantal zorglocaties zodat deze weer voor langere tijd geschikt zijn voor de zorg. Van Rhijn wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van tussen de 1250 en 1500 zorgwoningen voor ouderen met een bescheiden inkomen en voor mensen met een beperking. Deze woningen moeten in de komende vier jaar worden gerealiseerd, de zorgaanbieder noemt het een "forse opdracht".

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top