ACTUEEL

Obama strijdt voor zorgplan

President Barack Obama zal zijn strijd voor hervormingen in de gezondheidszorg niet opgeven. In zijn toespraak tot het Amerikaanse Congres stelde hij niet te zullen weglopen van miljoenen Amerikanen die hun verzekering zullen verliezen, te kampen krijgen met steeds hogere kosten of aan wie de toegang tot noodzakelijke medische hulp geweigerd wordt.

Hervormingsplan gezondheidszorg

“Ik zal niet weglopen van deze Amerikanen, en de mensen in deze kamer zouden dan ook niet moeten doen”, aldus Obama. Obama's plannen voor de gezondheidszorg behoren tot zijn meest ambitieuze op binnenlands gebied. Het doel is om tientallen miljoenen onverzekerden te verzekeren en tegelijkertijd de kosten sterk te verminderen. Doordat de Democraten hun zestigste Senaatszetel onlangs kwijtraakten aan de Republikein Scott Brown, hebben de Republikeinen nu de mogelijkheid de plannen ernstig te vertragen. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top