ACTUEEL

Orde raadpleegt achterban over korting

De Orde van Medisch Specialisten organiseert op dinsdag 2 februari een extra algemene ledenvergadering. Aanleiding is de uitspraak van de voorzieningenrechter die oordeelde dat minister Ab Klink van VWS de specialisten mag korten.

Actiemiddelen

De Orde vindt deze korting onacceptabel, onbillijk, onrechtvaardig en onverantwoord en roept daarom haar leden op de vergadering bij te wonen. Uit de peiling van de Orde blijkt dat 4300 van de 7000 respondenten zich grote zorgen maakt over de maatregelen. Bijna negentig procent van de respondenten is bereid actie te voeren om de eisen van de Orde kracht bij te zetten. Als actiemiddelen is een groot deel bereid om onder meer landelijk zondagsdiensten te draaien, kwaliteitsactiviteiten te minimaliseren en volumebeperkende maatregelen te treffen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top