Partner
nieuws

De vier familiewaarden van Adimon

De vier familiewaarden van Adimon

Bij elke samenwerking staan onze vier familiewaarden centraal: we staan naast je, we tonen interesse, we activeren en we brengen kleur.

“Keer op keer de juiste begeleiding bieden aan organisaties.  En daar succesvol in zijn. Dat maakt het verschil!” – Ivo Melis (Directeur)

Adimon is de strategische partner op het gebied van organisatieverandering en is sinds 2002 actief is in de sectoren zorg, het sociaal domein en de industrie. Wij geloven dat mensen wel willen veranderen maar niet veranderd willen worden. Adviseren en veranderingen realiseren, doen wij in samenwerking met de opdrachtgever. Bij elke samenwerking staan onze vier, voor ons cruciale, familiewaarden centraal:

-          Wij staan naast je

-          Wij tonen interesse

-          Wij activeren

-          Wij brengen kleur.

Als professionals volgen wij als vanzelfsprekend de actualiteit en verbreden wij onder andere aan de hand daarvan, continu onze scope. Een aantal voorbeelden van ontwikkelingen die op dit moment spelen binnen de zorg en waarop wij acteren;  de daling van tarieven en volumes, de ontwikkeling van domotica en is de zorg wel geschikt voor de marktwerking?

Onze manier van werken is gericht op de praktijk en vanuit dat inzichthebben wij zes programma’s ontwikkeld, die richting geven en ondersteunen bij organisatieveranderingen.

1. Optimale ondersteuning voor zorgprofessionals - Op naar een gezonde bedrijfsvoering.
Met welke taken houden uw teams zich voornamelijk bezig?

2. Meer tijd voor de patiënt/cliënt - Productiviteit en zelforganisatie onder de loep. 
Weten uw teams hoe zij hun eigen productiviteit kunnen beïnvloeden?

3. Van rennen naar plannen - Herinrichting planproces en inrichting flexformaties. 
Wordt uw flexcapaciteit volledig en op de juiste manier benut? 

4. Fit voor de toekomst - Vorming van visie, doelstellingen en concepten
Zijn uw visie, missie en doelstellingen bekend?

5. Transitie – Reorganiseren, fuseren en overnames
Zijn alle te doorlopen processen helder en is uw organisatie klaar voor de toekomst?

6. Optimaal dienstpalet voor patiënt en cliënt – Succesvol verkopen en aanbesteden
Bent u op de hoogte van de verkoopkansen die eventueel aanwezig zijn?

Deze programma’s kunnen als aparte onderdelen of in combinatie worden ingezet. Wij geloven dat elke organisatie en elke situatie anders is. Wij werken daarom ook niet met een vast plan of proces, maar vormen deze aan de hand van de situatie en op basis van ons verandermodel. Naast het opmaken van strategische plannen en het rijp maken van de organisatie voor die plannen, zetten wij graag nog een extra stap, de realisatie. De plannen worden namelijk ook (mede) uitgevoerd en gerealiseerd door onze consultants en dat maakt ons ook onderdeel van de oplossing. Op deze manier verzorgen wij het gehele proces van organisatieveranderingen; het Advies, de Implementatie en de Ondersteuning.

Van rennen naar plannen

Wilt u ook de beweging maken van rennen naar plannen en bent u fit voor de toekomst? Keywords: Uitzendkrachten, ziekteverzuim, plannen & roosteren, forecasten, kwaliteit, vaste gezichten, continuïteit, rendabiliteit, doelstellingen. Zo maar wat vragen en thema’s waarbij wij graag een bijdrage aan leveren vanuit onze programma’s.

Niet alleen in advies, of een plan, maar juist door te realiseren in de praktijk met medewerkers uit de eigen organisatie. Bent u zoekende naar de gewenste beweging, de oplossing voor de vraag in uw organisatie, zoekt u een partij die net dat stapje meer zet om daadwerkelijk met u en uw medewerkers te realiseren vanuit een plan met kleur?

Dan presenteert Adimon zich graag aan u. Adimon heeft een boek uitgebracht over de bijdrage die consultants hebben geleverd in de afgelopen vijftien jaar, in vele organisaties zowel in de zorg als in het sociaal domein.

Meer informatie over Adimon is te vinden in het boek. Dit kunt u opvragen via Info@adimon.nl

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top