ACTUEEL

Alysis blijft Zevenaar dezelfde zorg bieden

Het Alysis ziekenhuis in Zevenaar blijft zoveel mogelijk ingrepen zelf doen. Patiënten worden alleen voor zeer complexe ingrepen doorverwezen naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.  Dit blijkt na overleg tussen de Liemerse huisartsen en de raad van bestuur van het ziekenhuis, aldus De Gelderlander.

Behoud ziekenhuis Zevenaar

De uitkomst van het overleg heeft de Liemerse huisartsen meer vertrouwen in de toekomst van het Alysis ziekenhuis. Zij maakten zich zorgen om de kwaliteit en het behoud van het ziekenhuis. Ze vreesden dat het ziekenhuis in Zevenaar zou opgaan in het Arnhemse Rijnstate ziekenhuis.

Doorverwijzen naar Rijnstate

Jankees Cappon, lid van de raad van bestuur van Alysis, garandeerde eerder alleen het behoud van de spoedeisende hulp in Zevenaar. Over de andere afdelingen wilde hij toen nog geen uitspraak doen. De uitkomst van het pasgehouden overleg heeft de huisartsen gerustgesteld dat Alysis dezelfde zorg blijft bieden en in enkele gevallen doorverwijst naar Rijnstate, meldt De Gelderlander.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top