ACTUEEL

Sint Maartenskliniek heeft beste schoonmaakdienst

De Sint Maartenskliniek in Nijmegen is het schoonste ziekenhuis van Nederland en België. De schoonmaakdienst van het ziekenhuis heeft woensdag 3 februari The Golden Service Award gewonnen in de categorie gezondheidszorg.

Schoonmaker van het Jaar

De schoonmaakdienst van de Sint Maartenskliniek heeft gewonnen van ISS Hospital Services met Severinus en ISS Hospital Services met Ziekenhuis Nij Smellinghe. Renate Selten-Schuurman, schoonmaakster van de Sint Maartenskliniek, is tweede geworden in de strijd om de titel ‘Schoonmaker van het Jaar’. Winnares is Nurten Coskun, een vaste kracht op verpleeghuis Beth Shalom in Amsterdam.

The Golden Service Awards

The Golden Service Awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark. De awards zijn voor het eerst uitgereikt in 1990 in Engeland. Sinds 2002 is de wedstrijd er ook in Nederland en België. Met de wedstrijd wil Kimberly-Clark een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn binnen de branche en het imago verbeteren.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Kloek-Wielenga

5 februari 2010

Werkgeversvereniging Salus Gelria feliciteert lid-organisatie Sint Maartenskliniek van harte met de Golden Service Award voor het schoonste ziekenhuis en met de nominatie van Renate Selten-Schuurman tot op één na beste schoonmaakster van Nederland en België!

Top