ACTUEEL

Maaltijdservice zorginstellingen CMMS kiest bewust

De maaltijden van maaltijdservice van CMMS (Chef Martin Menu Services), een samenwerking tussen zorgverlener Florence en maaltijdmaker Marfo, is beloond met het Ik Kies Bewust-certificaat. Donderdag 4 februari hebben Jim van Geest, voorzitter van de raad van bestuur van Florence, Herman Schaap, directeur van Marfo en chefkok Pascal Jalhay van Marfo het certificaat in ontvangst genomen.

Logo

Op de dagelijkse menukaart voor de bewoners van Florence prijkt voortaan bij verschillende maaltijden het Ik Kies Bewust-logo. Producten met het Ik Kies Bewust logo voldoen aan internationale aanbevelingen op het gebied van gezondere voeding.

Voedsellogistiek

CMMS verzorgt de gehele voedsellogistiek van de Florence. In september 2009 heeft het concept de publieksprijs van de Koks! Innovatie Trofee gewonnen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

8 februari 2010

Het ik kies bewust logo is reclame. En vermelden dat iemand dat logo heeft gekregen is al helemaal reclame.

Ik heb medelij met de mensen die die kant-en-klare rommel vol e-nummers voorgezet krijgen.Dan heb ik liever een goede kok die kookt met verse ingredienten en daardoor geen ik kies bewust logo kan krijgen.

Top