Finance

PvdA trekt portemonnee voor Rode Kruisziekenhuis

Het verhuren van de leegstaande bovenverdieping van het Zweeds Rode Kruisziekenhuis, onderdeel van de Oosterscheldeziekenhuizen, in Zierikzee wil nog niet lukken. De potentiële huurders, de Zierikzeese tandartsen, zijn afgehaakt. De PvdA van de gemeente Schouwen-Duiveland is volgens lokale krant PZC ‘bereid de portemonnee te trekken’.

Huurders gezocht

De gemeente Schouwen-Duiveland helpt het Zweeds Rode Kruisziekenhuis in Zierikzee alle afdelingen open te houden door te zoeken naar huurders voor de leegstaande etage. Tot nu toe is deze zoektocht weinig succesvol gebleken. De PvdA-fractie wil van het college van burgemeester en wethouders opheldering over de situatie en inzicht in de status van de modernisering van de operatiekamers.

Verminderen begrotingstekort

Het verhuren van de etage moet het ziekenhuis helpen het jaarlijkse begrotingstekort van twee miljoen euro te verminderen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top