ACTUEEL

Jaap Dijkman nieuwe bestuursvoorzitter Medial

Jaap Dijkman, arts MBA, treedt per 15 maart 2010 aan als voorzitter raad van bestuur van Medial medisch-diagnostische laboratoria in Hoofddorp en Haarlem. Hij volgt algemeen directeur Jo Gorgels op die dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Jaap Dijkman

Dijkman (50) werkt als consultant bij zijn vennootschap Innova C&M BV te Zeist. Daarvoor richtte hij Virtual Central Laboratory (VCL)op waar hij CEO was. Ook was hij general manager en senior director business development bij Covance Inc.

Medische laboratorium Medial

Medial is met circa 3000 patiëntcontacten per dag, 360 medewerkers en een omzet van ruim 21,7 miljoen euro één van de grootste medische laboratoria van Nederland. Het laboratorium is in 2001 gevormd uit het Artsenlaboratorium Haarlem, de klinische laboratoria van Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis en de Trombosedienst Haarlem.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top