ACTUEEL

Esther Nelissen in raad van bestuur Driestroom

Esther Nelissen is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Driestroom. Samen met voorzitter Wim Muilenburg vormt zij vanaf 26 maart de tweehoofdige rvb. Nelissen komt uit de eigen organisatie. Zij was directeur bij Driestroom.

Dat meldt de raad van toezicht van Driestroom op 27 maart. De huidige omvang van stichting Driestroom maakte het noodzakelijk de raad van bestuur uit te breiden naar twee personen.

Directeur

Als directeur is Nelissen nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe strategische koers. Esther Nelissen heeft een achtergrond als bedrijfskundige. Sinds 2012 is zij als directeur werkzaam bij Driestroom en stuurde zij het Expertisecentrum, de organisatieonderdelen van (langdurige) zorg en de keten van kind, jeugd en gezin aan. Daarvoor bekleedde zij diverse leidinggevende functies bij onder meer Pluryn.

"Ik kijk er met groot plezier naar uit mijn kennis en ervaring in te zetten om de organisatie toekomstbestendig en robuuster te maken", zegt Nelissen. "Ik vind het belangrijk om samen met alle medewerkers en andere belanghebbenden van Driestroom, nu en in de toekomst, het alledaags geluk van cliënten waar te maken."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top