ACTUEEL

Revalidatie Friesland benoemt nieuwe voorzitter raad van toezicht

Wil Koopmans-Kornelius is per 1 april 2018 benoemd als voorzitter van de raad van toezicht van Revalidatie Friesland. Zij volgt Klaas Schuurman op, die terugtreedt vanwege het beëindigen van zijn tweede zittingstermijn als rvt-voorzitter.

Koopmans-Kornelius is bestuurder bij Stichting ZINN, een zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in de provincie Groningen. Daarnaast heeft zij veel verschillende toezichthoudende functies bekleed. Zo was zij onder meer lid van de raad van toezicht van stichting Spinn, een welzijnsorganisatie die er op gericht is om mensen op een laagdrempelige wijze te stimuleren om zo optimaal mogelijk te participeren in de samenleving.

Koers

Revalidatie Friesland ziet in Koopmans-Kornelius de juiste persoon om de ingezette koers verder te vervolgen. "We zijn blij met de aanstelling van Wil Koopmans-Kornelius. Met haar benoeming krijgt Revalidatie Friesland een gemotiveerde toezichthouder met ruime ervaring binnen de zorgsector", aldus Peter Visch, raad van bestuur Revalidatie Friesland.

Revalidatie Friesland biedt in samenwerking met zes ziekenhuizen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland klinische en poliklinische revalidatie. Naast de hoofdlocatie in Beetsterzwaag heeft Revalidatie Friesland locaties in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Dokkum, Drachten, Harlingen, Emmeloord, Meppel en Steenwijk. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top