ACTUEEL

Pergamijn zoekt samenwerkingspartners

Het realiseren van kostenbesparingen en het verbeteren van de dienstverlening zijn voor gehandicapteninstelling Stichting Pergamijn in Limburg redenen om op zoek te gaan naar samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen. Pergamijn beperkt zich niet tot partners in de gehandicaptenzorg, maar zoekt ook aansluiting met andere sectoren. Dat meldt De Limburger.

Samenwerking Zorg Groep Sittard

Pergamijn is bijvoorbeeld in gesprek met Zorg Groep Sittard. Zorg Groep Sittard en Pergamijn delen de tuin van de, in 2011 te openen, Elsresidentie. De residentie biedt onderdak aan zestien dementerenden en hun partners en twintig oudere cliënten van Pergamijn. De instellingen bekijken of er samenwerking mogelijk is op facilitair gebied. In Dagblad De Limburger laat Zorg Groep Sittard weten te denken aan het ophalen van vuilnis, wassen, boodschappen doen en ook scholing, kennisuitwisseling en activiteiten. Wil Schmitz, voorzitter van de raad van bestuur van Pergamijn, hoopt de samenwerking verder uit te breiden.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top