ACTUEEL

Nieuw lid raad van bestuur fusieziekenhuis Santiz

Bijar Altalabani volgt Bert Kleinlugtenbeld op als bestuurder bij Santiz, de fusie van Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Altalabani start op 1 juli als lid van de raad van bestuur.

Dat meldt het Slingeland Ziekenhuis op 13 april via haar website. Altalabani gaat samen met voorzitter Chrit van Ewijk de raad van bestuur vormen.

Samenwerking

Bijar Altalabani (37) heeft een bedrijfseconomische achtergrond. Hij werkte in verschillende financieel-economische en leidinggevende functies binnen algemene en academische ziekenhuizen. Sinds 2012 is hij werkzaam als manager bedrijfsvoering bij ziekenhuis Tergooi in Hilversum. Hij is daar onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van de medisch ondersteunende diensten, GGZ, cardiologie, medische technologie en de samenwerking met de eerstelijnszorg.

Altalabani was initiatiefnemer en bestuurder van de Diagnosestudio. Zo gaf hij leiding aan de opzet en ontwikkeling van de diagnostische zorg in de regio en optimaliseerde hij de regionale samenwerking met bijvoorbeeld huisartsen. Daarnaast was hij betrokken bij de nieuwbouw van Tergooi en verantwoordelijk voor de medisch technologische partnerships.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top