ACTUEEL

St. Anna en Sint Maartenskliniek werken samen aan reumazorg

Het St. Anna Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek werken samen op het gebied van reumazorg. De afdeling reumatologie van de Nijmeegse Sint Maartenskliniek biedt nu poliklinische reumatologische zorg aan in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Op 16 april hebben Ingrid Wolf, bestuursvoorzitter van de St. Anna Zorggroep, en Mark Van Houdenhoven, voorzitter van de raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek , de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dichtbij patiënt

De Sint Maartenskliniek heeft het grootste reumacentrum van Nederland en biedt de hoogwaardige reumatologische zorg op meerdere plekken in Nederland aan. De uitbreiding met de polikliniek in Geldrop past binnen de strategie om hoogwaardige reumatologische zorg dichtbij de patiënt aan te bieden. Dankzij de korte toegangstijden hebben reumapatiënten snel een afspraak.

Persoonlijke zorg

Reumatoloog Karen Bevers van de Sint Maartenskliniek levert al enige tijd reumazorg in het Anna. Zij zet de behandelingen ongewijzigd voort en wordt nu vergezeld door andere reumatologen van de Sint Maartenskliniek. Ingrid Wolf:  “Reumatologische zorg is persoonlijke zorg waarbij beweging centraal staat en het ziekenhuis en de patiënt een lange relatie met elkaar aangaan. Zorg die dus prima past binnen het St. Anna Ziekenhuis.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Paul

17 april 2018

Korte toegangstijden? Met 42 dagen de langste toegangstijd in de gehele regio!

Top