ACTUEEL

Sponselee voorzitter raad van bestuur GGZ Delfland

Ron Sponselee is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Delfland. Hij start op 1 april 2010 in zijn nieuwe functie. Interim-voorzitter Johan Wagenaar zal op 15 april zijn portefeuille overdragen.

Loopbaan Sponselee

Sponselee is werkzaam als bestuurder bij Pro Persona, een fusieorganisatie bestaande uit Forum GGz Nijmegen en de Gelderse Roos. Hier beheert hij de portefeuilles vastgoed en ICT en is verantwoordelijk voor de algemene bestuurlijke taken. Sponselee is binnen GGZ Nederland actief in twee projecten rond het EPD en Routine Outcome Measurement. Daarnaast doet hij promotieonderzoek op het gebied van IT-innovatie.

Crisis GGZ Delfland

GGZ Delfland was onlangs in het nieuws vanwege een vertrouwenscrisis tussen 15 psychiaters en de raad van bestuur. Bestuursvoorzitter Hans Boelen heeft eind september zijn functie per direct neergelegd. De instelling staat nog steeds onder geïntensiveerd toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top