ACTUEEL

Prismant en partners in surseance

Prismant, CC Zorgadviseurs en Walvis ConsultingGroep hebben surseance van betaling aangevraagd. De organisaties, die per 22 maart gezamenlijk verder zouden gaan als Synzo, hebben 2009 afgesloten met een cumulatief verlies van drie miljoen euro. De organisatie hoopt een doorstart te kunnen maken.

Surseance van betaling

Direct na de bekendmaking van de cijfers hebben Prismant, CC Zorgadviseurs en Walvis ConsultingGroep surseance van betaling aangevraagd. Hiermee zeggen de organisaties de belangen van de crediteuren, klanten en medewerkers zoveel mogelijk te willen waarborgen. De rechtbank van Utrecht heeft op 10 februari de surseance van betaling toegekend. Dat bevestigt zowel de woordvoerder van de rechtbank als de woordvoerster van Prismant, CC Zorgadviseurs en Walvis ConsultingGroep.

Problemen

Het toekomstige Synzo wijt de problemen onder meer aan de teruglopende vraag naar consultancy, onderzoek en informatiediensten. Daarnaast is de verkoop van het kantoorpand niet doorgegaan, een financiële tegenslag. Acties om de kosten terug te dringen hebben niet mogen baten.

Doorstart

Een bewindvoerder doet de komende weken onderzoek naar de levensvatbaarheid van het bedrijf. In een persbericht laat de organisatie weten te verwachten een doorstart te kunnen maken met de potentieel gezonde activiteiten van de organisatie. De lopende activiteiten vinden tijdens het onderzoek gewoon doorgang.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top