ACTUEEL

ZorgSaam wijzigt topstructuur

Piet van der Maas is per april benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Zeeuws-Vlaamse zorginstelling ZorgSaam. De organisatie krijgt daarmee een driehoofdige raad van bestuur. Deze bestaat naast Van der Maas uit voorzitter René Smit en Lodewijk de Beukelaar. De uit vier leden bestaande directieraad is opgeheven.

Van der Maas was directeur thuis- en ouderenzorg bij ZorgSaam. In de raad van bestuur gaat hij zich naast thuis- en ouderenzorg richten op huisartsenzorg.

Ton Doesburg, voorzitter raad van toezicht van ZorgSaam: "Piet van der Maas heeft een ruime ervaring in de zorg en heeft na de fusie tussen ZorgSaam en Curamus de integratie en ontwikkeling van de thuis- en ouderenzorg van ZorgSaam een flinke impuls gegeven. De nieuwe verdeling van verantwoordelijkheden zal naar onze mening leiden tot zowel meer efficiency als effectiviteit binnen het bestuur van de Zorggroep."  

Directielid Stephan Buijsse vertrekt bij ZorgSaam, zo laat een woordvoerder van de organisatie desgevraagd weten. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten ZorgSaam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top