ACTUEEL

De Forensische Zorgspecialisten benoemt nieuwe bestuurder

Mariƫtte Keijser gaat per 27 april aan de slag als bestuurder van De Forensische Zorgspecialisten (DFZS). Zij neemt hiermee het stokje over van Wouter van Ewijk, die in april met pensioen gaat.

Keijser is sinds 2012 bestuurder van Vivium Zorggroep, zorgspecialist gericht op ouderen in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Daarvoor was zij elf jaar werkzaam als bestuurder bij Sevagram. Keijser heeft een opleiding tot gezondheidswetenschapper gedaan en is haar loopbaan als verpleegkundige begonnen.

Vertrekkend bestuurder Van Ewijk heeft DFZS sinds juni 2013 aangestuurd. De afgelopen jaren heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het in rustig vaarwater brengen van de organisatie en het creëren van kansen om op eigen kracht verder te gaan, aldus de organisatie.

DFZS levert kennis en diensten in de forensische zorg. De organisatie bestaat uit De Waag, een centrum voor ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz), en de Van der Hoeven Kliniek, een centrum voor klinische forensische psychiatrie.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top