Vastgoed

Aedifica levert twee zorgresidenties op

Aedifica heeft in april twee nieuwe zorgresidenties opgeleverd. Het gaat om Het Gouden Hart van Leersum en Martha Flora Hilversum, woonzorglocaties voor ouderen met hoge zorgbehoeften.

In Leersum werd het voormalige gemeentehuis verbouwd tot een woonzorglocatie bestaande uit 26 wooneenheden. Aedifica investeerde zo’n 6 miljoen euro in het project. De exploitatie komt in handen van zorgverlener Het Gouden Hart, een private Nederlandse zorgverlener die sinds 2005 actief is op de markt voor seniorenzorg. Aedifica heeft met Het Gouden Hart een huurovereenkomst gesloten voor 20 jaar.

Het voormalige kantoorgebouw van de Kamer van Koophandel in Hilversum is verbouwd tot woonzorglocatie Martha Flora. Het pand biedt plaats aan 33 senioren met (hoge) zorgbehoeften, in het bijzonder met een dementie-indicatie. Aedifica investeerde zo’n 8 miljoen euro in het project. De exploitatie komt in handen van zorgaanbieder Martha Flora, die gespecialiseerd is in dementiezorg. Aedifica heeft met Martha Flora een huurovereenkomst gesloten voor 25 jaar. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top