ACTUEEL

Lucien Engelen wordt Global Strategist Digital Health bij Deloitte

Lucien Engelen, de oprichter en directeur van het REshape Center voor zorginnovatie van het Radboudumc, gaat aan de slag bij consultancybureau Deloitte. Hij gaat parttime het gezondheidsteam ondersteunen als Global Strategist Digital Health.

Dat meldt Deloitte op 8 mei. Lucien Engelen treedt toe als Edge Fellow van  Deloitte Centre of the Edge om samen met hen de grote uitdagingen in de gezondheidszorg te tackelen, zoals hij zelf schrijft op LinkedIn.

Disruptieve startups

Met het Center of the Edge, opererend vanuit Silicon Valley, Australië en Europa, doet Deloitte onderzoek naar disruptieve startups en technologieën in uiteenlopende sectoren. Engelen gaat onder andere helpen om Deloitte’s Digital DNA Framework toe te passen in de gezondheidszorg. Dat helpt organisaties om hun korte en lange termijndoelen neer te zetten op het gebied van digitale technologie.

In zijn nieuwe functie hoopt hij veel te leren bij organisaties als Apple, Amazon, Singularity University en ING over transformaties binnen andere sectoren. Die kennis wil hij combineren met de dagelijkse praktijk in de zorg, via Radboudumc REshape waaraan Engelen gewoon verbonden blijft.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top