ACTUEEL

Bergman Clinics sluit eerste krediet af met GO Cure

De keten van privéklinieken Bergman Clinics heeft als eerste met de Garantie Ondernemingsfinanciering voor de curatieve zorg (GO Cure) een krediet afgesloten. Bergman Clinics leent 4,7 miljoen euro bij Fortis Bank Nederland voor de verbouwing van een nieuw pand in Naarden. Dat meldt Leefwijzer.nl.

Nieuwe kliniek

Bergman Clinics opent in juli 2010 in Naarden een gespecialiseerde kliniek voor houding en beweging. Het pand biedt onderdak aan vier operatiekamers, veertig privékamers voor opname en verpleging, een gespecialiseerd fysiotherapiecentrum en MRI- en radiologiefaciliteiten, weet Leefwijzer.nl.

GO Cure-regeling

De GO Cure-regeling houdt in dat de overheid voor vijftig procent garant staat bij nieuwe bankleningen van minimal 1,5 miljoen euro en maximaal 50 miljoen euro. Agentschap NL voert de Go Cure uit. Het is een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en VWS.

Regeling voor care

De regeling geldt alleen voor de curatieve zorg. ActiZ-directeur Aad Koster pleit er in zijn blog op Skipr voor dat de overheid ook geld beschikbaar stelt voor bouwprojecten in de care sector.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top