ACTUEEL

Tactus verwijst cliënten naar privékliniek U-center

Tactus Verslavingszorg en Mentaal Beter, de netwerkorganisatie van psychotherapeuten, GZ-psychologen en psychiaters, gaan cliënten doorverwijzen naar privékliniek U-center in Epen.

Service en behandeling

Tactus en U-center gaan samenwerken als onderdeel van het Health & Lifestyle-aanbod van Tactus.Tactus Health & Lifestyle biedt dezelfde zorg als Tactus Verslavingszorg, maar met de mogelijkheid van één op één behandeling thuis of op locatie, buiten kantoortijden en zonder wachtlijsten. Alleen voor deze extra service wordt betaald, niet voor de behandeling, aldus Tactus en U-center in een gezamenlijk persbericht. Volgens Ruud Rutten bestuurder van Tactus, is U-center op het gebied van service en behandeling de beste.

Betere nazorg

Dankzij de samenwerking met Tactus en Mentaal Beter is U-center in staat om betere nazorg te bieden. Directeur Ronald Buijs van Mentaal Beter ziet ook voordelen in de intensiviteit van de behandeling bij U-center: "Bij U-center worden cliënten intensief, in relatief korte tijd behandeld. Dit in tegenstelling tot de ambulante zorg, waar behandeling minder intensief is. Afhankelijk wat voor cliënten van belang is kan nu meer maatwerk worden geleverd. Als gevolg van de samenwerking breiden we onze dienstverlening uit." 

Vergoeding verzekering

De basisverzekering vergoedt de behandelingen van U-center. U-center is de eersteprivé kliniek in Nederland door VWS gekwalificeerd als medisch specialistische instelling met ambulante en klinische zorg.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top