ACTUEEL

Natasja Baroch stapt uit raad van bestuur Zuidwester

Natasja Baroch stapt per 1 september op als lid van de raad van bestuur van Zuidwester. Ze wil op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hans Waardenburg blijft aan als enige bestuurder van de gehandicaptenzorgorganisatie.

Baroch stapte ruim vier jaar geleden in de raad van bestuur van Zuidwester. Samen met Waardenburg kreeg zij de opdracht om na een periode van financiële problemen de kwaliteit van zorg weer voorop te stellen en de bedrijfsvoering op orde te houden. "Vier jaar en twee reorganisaties later staat er een organisatie die wendbaar is en klaar voor de toekomst", zegt Baroch. "Natuurlijk is het nog niet klaar, maar toen wij kritisch gingen kijken naar de rol van de raad van bestuur in deze besturingsfilosofie kwamen wij tot de conclusie dat bij deze nieuwe fase van Zuidwester, en gezien de kwaliteit van het nieuwe leiderschapsteam, een eenhoofdige raad van bestuur toereikend is."

Bedrijfsleven

Baroch gaat zich oriënteren op een nieuwe stap. "Na tien jaar in de zorg heb ik zin in een nieuwe uitdaging en overweeg ik weer een stap richting bedrijfsleven, bijvoorbeeld een rol in een innovatieve omgeving waarin mijn kennis van de zorg en mijn fascinatie voor innovatie en technologische ontwikkelingen van toegevoegde waarde zijn."

Zuidwester is een organisatie voor gehandicaptenzorg, actief in het Zuidwesten van Nederland. Bij de organisatie werken zo’n 1.700 medewerkers en 450 vrijwilligers. Bij Zuidwester wonen ruim 900 cliënten en worden 700 cliënten in de eigen thuisomgeving ondersteund.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top