ACTUEEL

Frits Verschoor verlaat Parnassia Bavo Groep

Frits Verschoor verlaat per 1 mei 2010 de Parnassia Bavo Groep als bestuursvoorziter. Hij blijft parttime verbonden aan de organisatie. De huidige financieel bestuurder Stephan Valk zal dan het voorzitterschap van de raad van bestuur overnemen. Verschoor is bijna 12 jaar voorzitter van de raad van bestuur geweest. Hij laat weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Bestuurssamenstelling

De Parnassia Bavo Groep gaat van vier naar drie bestuurders. Victor Vladar is bestuurder zorg en Gerrit Jan Vos bestuurder bedrijfsvoering, inclusief financiën. Verschoor blijft betrokken bij de organisatie als parttime bestuurder vastgoed. Daarnaast treedt hij toe tot de raad van bestuur van Steigers-Ockenburgh. Hier zal hij zich concentreren op coaching, lesgeven en advisering

Nieuwe uitdaging

Verschoor: “Juist als het goed gaat met je organisatie moet je over dit soort zaken nadenken. Ik ben van mening dat elke leidinggevende zijn eigen opvolging moet regelen in het kader van de continuïteit van de organisatie. Toch valt zo’n besluit niet mee als iedereen tegen je zegt: het gaat toch juist goed zo. Ik ben er trots op wat we hier met elkaar de afgelopen jaren gepresteerd hebben en ik ben ervan overtuigd dat deze wisseling goed is voor de organisatie, maar ook voor mij zelf. Na al die mooie en enerverende jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.”

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top