Finance

NZa wil korting op honoraria specialisten differentiëren

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gaat alsnog onderzoeken of ze de korting op honoraria van medisch specialisten kan differentiëren. Hiertoe zou ze de specialisten moeten achterhalen die teveel omzet hebben gemaakt.

Hoorzitting bij de NZa

Dit is de uitkomst van de hoorzitting op 10 februari bij de NZa. Hier konden de Orde van Medisch Specialisten en enkele wetenschappelijke verenigingen hun bezwaren kenbaar maken tegen de gestelde budgetoverschrijding van 375 miljoen euro en de generieke tariefkorting van ruim twaalf procent die de NZa aan alle vrijgevestigde medisch specialisten oplegt om de overschrijding te corrigeren.

Onderbouwing cijfers

De Orde pleit al langer voor een goede onderbouwing van de cijfers en betwist ook het bedrag van 375 miljoen euro: “Als duidelijk is waar en hoeveel is overschreden, kan gedifferentieerd worden gekort. Dat is wat de Orde altijd heeft nagestreefd, mits de cijfermatige onderbouwing in orde is”, liet de Orde eerder al weten.

Gedifferentieerd korten

Volgens de Orde heeft de NZa tijdens de hoorzitting toegezegd dat er een technisch overleg komt om te onderzoeken hoe de korting op de honoraria gedifferentieerd kan worden. Hiermee volgt de NZa het advies van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb). De Orde is in afwachting van een uitnodiging voor het overleg.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

11 Reacties

om een reactie achter te laten

LOAN

13 januari 2017


lening biedt

Heeft u behoefte aan een lening? We geven alle soorten van de lening zoals schulden lening, zakelijke lening, medische lening, thuis lening, student lening

Neem Contact met ons vandaag nog via E-mail voor financiële hulp: loanmartloanfunds@gmail.com
Met Vriendelijke Groet

Hope elinal

16 oktober 2018


Ben je een serieuze persoon ?? vraag vandaag om een snelle leningstoedeling van mevrouw Hope Elinal Loan, ik bied een lening aan met een rentepercentage van 2% als u geïnteresseerd bent om snel contact met mij op te nemen via e-mail kplender@outlook.com voor meer informatie.

charles morgan

23 november 2018

We bieden zowel zakelijke als persoonlijke leningen wereldwijd aan iedereen boven de 18 jaar met een rentepercentage van 3%. Als je financieel gestrest bent, heb je geen probleem meer, omdat ik zeker je financiële stress met gemak zal oplossen. Dit leningbedrijf is te vertrouwen vanwege onze enorme ervaring door de jaren heen, serieuze aanvrager moet nu contact met ons opnemen (charlesmorgan45433@gmail.com)

clarabanny

18 december 2018

LENINGSMOGELIJKHEID:

Heb je een lening nodig? Heb je interesse om een ??lening te krijgen? Of bent u financieel ongerust? Heb je een schuld af te betalen? We verstrekken leningen aan delen van de wereld. Onze leningrente is 3% per annulering met een verhandelbare looptijd, ongeacht de locatie of kredietstatus. Om een ??lening te krijgen vandaag Neem contact met ons op via Bedrijfs e-mail Adres op: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:

LET OP: We geven een minimum van (5.000 $ / €) uit aan een maximum van (500.000.000 $ / €) E.T.C. Een aanvraag voor een lening moet worden vermeld in US DOLLARS OF EURO, en elke andere gebruikte VALUTA.

Contact: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: voor uw lening vandaag staan ??wij tot uw dienst.

Bedankt terwijl we wachten op uw snelle reactie.

Vriendelijke groeten,
Clara Banny
Manager in co-operatie

clarabanny

18 december 2018

LENINGSMOGELIJKHEID:

Bent u het aanvragen van een dringende beveiligde lening?
Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal van de lokale
banken en andere financiële instellingen?

Deze dienst biedt financiële steun aan individuen,
zakenlieden en vrouwen in het bedrijfsleven.
Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu via e-mail contact met ons op:
clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: wij staan voor u klaar.

E-mail ons nu op: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com
om het leningsaanvraagformulier te krijgen.

Vriendelijke groeten,
Clara Banny
Manager in co-operatie

Cynthy John

3 maart 2019

Ik wil de lening van een privé-trust van een privé-trust waarderen omdat ze me geholpen heeft mijn lening te krijgen. Ik heb $ 5.000 door verschillende nep-leningverstrekkers opgelicht en ik was op het punt mijn eigendommen te verkopen om de eindjes aan elkaar te knopen. totdat ik een bericht zag op het internet over hoe een vriendin uit Duitsland haar lening kreeg van de lening van de privé-trust en ik heb ook met hetzelfde geloof gesolliciteerd. en ik kreeg mijn lening zonder stress nadat ik akkoord ging met de betalingsvoorwaarden en voorwaarden van het bedrijf. vermijd internetfraude nu! als u een lening nodig heeft om een bedrijf op te starten of een bedrijf uit te breiden, afbetalingsrekeningen, persoonlijke leningen, leningen, onderwijs etc. neemt u contact op met de lening van de particuliere trust via e-mail.
[Privatetrustloan@consultant.com]

Cynthy John

4 maart 2019

Hallo mensen God dank voor het gebruik van een lening van een privé-trust voor het geven van een lening om mijn rekeningen te betalen en een eigen bedrijf te starten. Als u een lening nodig heeft, helpen ze u met de lening die u zoekt. Via e-mail: [privatetrustloan@consultant.com]

Cynthy John

4 maart 2019

Hallo mensen God dank voor het gebruik van een lening van een privé-trust voor het geven van een lening om mijn rekeningen te betalen en een eigen bedrijf te starten. Als u een

lening nodig heeft, helpen ze u met de lening die u zoekt. Via e-mail: [privatetrustloan@consultant.com]

Cynthy John

4 maart 2019

Ben je een serieus persoon? vraag om een snelle leningstaak van mevrouw Hope Elinal Loan, ik bied een lening aan met een rentepercentage van 2% als u geïnteresseerd bent om snel contact met mij op te nemen via e-mail [privatetrustloan@consultant.com] voor meer informatie. [Privatetrustloan@consultant.com]

Cynthy John

4 maart 2019

Ben je een serieus persoon? vraag om een snelle leningstaak van mevrouw Hope Elinal Loan, ik bied een lening aan met een rentepercentage van 2% via e-mail [privatetrustloan@consultant.com] voor meer informatie[Privatetrustloan@consultant.com]

Bloch

9 juli 2019

Ernstige en betrouwbare leningaanbieding zonder protocol. Bevestig uw leningsverzoek contact met mij op via e-mail: sandrabloch@gmx.ch PS: Aanbieding alleen aan serieuze mensen

Top