ACTUEEL

Bewoonster verzorgingshuis sterft na brand

Een bewoonster van verzorgingshuis De Blide in Terneuzen is dinsdag 16 februari overleden in het Universitair Ziekenhuis Gent aan ernstige verwondingen ten gevolge van een brand de avond ervoor. Dat meldt de lokale krant PZC.

Oorzaak brand

De brand is maandagavond rond acht uur uitgebroken. De brand beperkte zich tot haar eigen kamer. De oorzaak is nog niet duidelijk, maar het is in ieder geval niet, zoals eerder verondersteld, de elektrische rolstoel van de 82-jarige bewoonster, laat directeur Ben Saman van de stichting Ouderenzorg Kanaalzone weten. Saman zegt in PZC te verwachten dat de brand is veroorzaakt door een sigaret.

Rookbeleid

In het verzorgingshuis mogen de bewoners roken op hun eigen kamer. De directie van de stichting Ouderenzorg Kanaalzone neemt het rookbeleid onder de loep naar aanleiding van het sterfgeval.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top