ACTUEEL

College Zorg Opleidingen heeft nieuwe directeur

Joyce Deggens is de nieuwe directeur van het College Zorg Opleidingen (CZO). Zij volgt Klaus Boonstra op die de functie de afgelopen vijf jaar heeft vervuld. Deggens gaat medio september van start.

"Joyce Deggens is iemand met heel veel kennis op het terrein van de opleidingen in het verpleegkundige en medisch-ondersteunende domein”, zegt Anita Wydoodt, voorzitter de raad van toezicht van het CZO. “Door haar jarenlange beleidservaring met een veelheid aan medische- en verpleegkundige dossiers, en het netwerk dat erbij hoort, zijn wij verheugd met Joyce te gaan samenwerken. Een integrale aanpak vanuit onderwijs en zorg in de keten, is daarbij de uitdaging."

Deggens over haar nieuwe functie: "Ik kijk er naar uit om, samen met alle CZO medewerkers, de kracht van het CZO verder uit te bouwen. Het CZO staat voor kwaliteit en deskundigheid. Vanuit die overtuiging wil ik nieuwe verbindingen leggen tussen het toezicht op hoogwaardig praktijkgericht onderwijs, praktijkleren en een samenhangend opleidingsstelsel in een dynamische omgeving."

Het College Zorg Opleidingen (CZO) is het landelijk orgaan voor de accreditatie van zorgopleidingen. Het CZO werd in 2003 opgericht door de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top