ACTUEEL

IVT benoemt weer nieuwe bestuurder

Marjolein Jaquet is benoemd tot nieuwe bestuurder van de stichtingen IVT Zorg, IVT kraamzorg en IVT thuiszorg per 15 augustus 2018. Zij volgt Gerben Welling op, die sinds april jongstleden als interim-bestuurder aan IVT verbonden is.

Marjolein Jaquet heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Momenteel is zij directeur van haar eigen interim- en projectmanagementbureau. In het verleden heeft ze onder meer gewerkt bij Stichting Humanitas Rotterdam als gebiedsdirecteur. Jaquet is afgestudeerd HBO-verpleegkundige en heeft in die hoedanigheid gewerkt in onder meer een verpleeghuis en een ziekenhuis, in de regio’s Rijnmond en Drechtsteden.

De huidige interim-bestuurder van IVT is Gerben Welling. Hij is de tijdelijke opvolger van Bram van de Langenberg, die eerder dit jaar overstapte naar de Mosae Groep. Om een goede overdracht in het bestuur te waarborgen zal Welling tot 31 augustus aan IVT verbonden blijven.

IVT is een particuliere thuiszorginstelling in de regio’s Den Bosch, Vught, Heusden en St. Michielsgestel. Naast thuiszorg biedt IVT ook kraamzorg.

Marjolein Jaquet

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top