Tech

Pluryn gaat samenwerken met Ictivity

Zorgaanbieder Pluryn gaat een samenwerking aan met Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, IT-adoptie en online werkplekken. Ictivity gaat een uniforme online werkplek realiseren voor de medewerkers door de online werkplekoplossing Omnia te implementeren.

Gezien de grootte van Pluryn is er behoefte aan uniformiteit op werkgebied. De organisatie bestaat inmiddels uit meer dan vierhonderd locaties en telt zesduizend werknemers. Ictivity en Pluryn gaan gefaseerd aan de slag met de nieuwe werkomgeving Omnia. Ictivity gaat het proces begeleiden in de vorm van een IT-adoptieprogramma. Dit is volgens Pluryn van groot belang omdat het IT-kennisniveau van de medewerkers sterk uiteenloopt.

Bart van Bokhoven van Ictivity: "Voor Pluryn is het van groot belang dat medewerkers meer mobiel zijn en de verschillende organisaties efficiënt en effectief kunnen samenwerken. Daarbij staat het creëren van een werkplek met een sociale uitstraling en sterke focus op de gebruiker voorop."

Het is de bedoeling dat kort na de zomer de eerste vestigingen overgaan op de nieuwe werkomgeving. In de loop van 2019 wordt Omnia uitgerold over alle overige locaties.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top