ACTUEEL

Revalidatie Isala gaat over naar Revalidatie Friesland

De behandelingen voor revalidatiegeneeskunde van het Isala Diaconessenhuis Meppel gaan over naar Revalidatie Friesland. De revalidatiegeneeskunde blijft daarmee binnen het ziekenhuis en wordt tegelijkertijd verzelfstandigd onder Revalidatie Friesland.

De twee zorgaanbieders hebben hiertoe een tienjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. In de afgelopen acht jaar waren de revalidatieartsen van Revalidatie Friesland al gedetacheerd aan Isala Diaconessenhuis. De consulten en behandelingen werden echter uitgevoerd door het revalidatieteam van het ziekenhuis. Vanaf 16 juli wordt Revalidatie Friesland verantwoordelijk voor de gehele afdeling revalidatiegeneeskunde. Alle medewerkers van het huidige revalidatieteam van Isala vallen voortaan onder Revalidatie Friesland.

Volgens Revalidatie Friesland hebben zowel de beide zorgaanbieders als patiënten baat bij een "solide samenwerking". De aansturing van het behandelteam wordt vereenvoudigd en het revalidatiedossier wordt "geoptimaliseerd" door het delen van kennis en het werken met één systeem. Voor patiënten verandert er vrijwel niets: zij zijn voortaan in behandeling bij Revalidatie Friesland, maar de revalidatiebehandeling blijft plaatsvinden in het ziekenhuis in Meppel.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top