ACTUEEL

Nieuwe voorzitter raad van toezicht BerneZorg

De raad van toezicht van Stichting BerneZorg in Heeswijk heeft Leo van Beek met ingang van 1 maart benoemd tot lid en voorzitter van de raad van toezicht. Van Beek volgt Cees van Iersel op, die sinds september 2006 de functie bekleedde.

Beleidsadviseur VWS

Leo van Beek (61) was tot september 2008 voorzitter raad van bestuur van Cello, een zorg- en dienstverlenende organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Na zijn vervroegde uittreden, trad Leo van Beek op als beleidsadviseur voor het ministerie van VWS, om te bevorderen dat de wachtlijsten voor jeugdigen met een lichte verstandelijke beperking en bijkomend probleemgedrag werden verkort.

Topkwaliteit

Van Beek heeft bewust gekozen voor BerneZorg: "Omdat BerneZorg een heel goed voorbeeld is van een kleinschalige organisatie, waarin de cliënt als persoon ondersteund kan worden. Als toezichthouder wil ik bevorderen dat BerneZorg topkwaliteit in de zorg levert en tegelijkertijd een goede werkgever is voor betrokken medewerkers."

Achtergrond

BerneZorg bestaat uit de huizen Cunera en De Bongerd, waar plaats is voor 196 psychogeriatrische cliënten, somatische cliënten, revalidatie en palliatieve terminale zorg. Daarnaast biedt BerneZorg Thuis verpleging, verzorging en huishoudelijke hulp bij cliënten aan huis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top