ACTUEEL

Mosae Zorggroep benoemt nieuwe voorzitter raad van toezicht

Rienk Goodijk is sinds 16 juli de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Mosae Zorggroep in Maastricht. Hij volgt Karl Dittrich op, die onlangs afscheid nam als voorzitter van de raad van toezicht van de zorgorganisatie.

Rienk Goodijk is senior consultant bij GITP en houdt zich bezig met onderzoek en advieswerk op het gebied van bestuur, toezicht en de verbinding met stakeholders. Daarnaast is hij als bijzonder hoogleraar Governance van (semi)publieke organisaties verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Goodijk is ook voorzitter van de raad van toezicht van de Reinier van Arkel Groep.

Met de komst van Goodijk en de nieuwe leden San Croonenberg en Anita van Pol is de raad van toezicht weer compleet. Hij wil graag binnen en met de raad van toezicht zijn bijdrage leveren aan het verder op orde krijgen van de financiën en aan de verdere verbetering van de kwaliteit van zorg en ontwikkeling van de verantwoordelijkheidscultuur. Croonenberg en Van Pol hebben als aandachtsgebieden bedrijfsvoering/financiën en risicomanagement/auditing.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top