ACTUEEL

Kennisplatform Holland Health stopt activiteiten

Innovatie- en kennisplatform Holland Health gooit de handdoek in de ring. Het platform, dat zich bezig hield met gezondheid, zorg, voeding en beweging in Noord-Holland, heeft onvoldoende financiering weten aan te trekken om zijn activiteiten voort te zetten.

Holland Health had zich tot doel gesteld om regionale partijen bij elkaar te brengen "die innovatieve oplossingen bedenken en betere zorg vormgeven in Noordwest Holland". Naar eigen zeggen is het onvoldoende gelukt om hierbij steun te krijgen van zorgorganisaties, overheden en verzekeraars.

"Omdat wij als onafhankelijke organisatie, met een onbezoldigd bestuur en één betaalde programmadirecteur zonder voldoende structurele financiële ondersteuning van overheden en/of bedrijfsleven volstrekt afhankelijk zijn van de bijdragen van onze partners en die bijdragen zijn teruggelopen is onze liquiditeit inmiddels tot het nulpunt gezakt. Wij zijn derhalve genoodzaakt om uiterlijk op 1 augustus a.s. met onze activiteiten te stoppen", zo laat Holland Health in een verklaring weten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top