ACTUEEL

Stichting Kanker.nl benoemt nieuwe toezichthouders

Stichting Kanker.nl heeft haar raad van toezicht uitgebreid met Erik van Muilekom en Sjoukje Niehof. Met het toetreden van Van Muilekom en Niehof is de raad op volle sterkte.

Van Muilekom is werkzaam als verpleegkundig specialist in het Antoni van Leeuwenhoek op de afdeling urologische oncologie. Hij zet zich onder meer in voor deskundigheidsbevordering van de oncologieverpleegkunde en voor de voorlichting aan patiënten. 

Niehof heeft zich in de afgelopen jaren ingezet voor goede borstkankerzorg, vooral op thema’s als geïntegreerde zorg, gedeelde besluitvorming en transparantie van keuze-informatie. Daarnaast is zij actief in het realiseren van netwerkverbindingen binnen de oncologie. Met haar netwerk en kennis over gedeelde besluitvorming biedt Niehof een nieuwe invalshoek in de raad van toezicht, aldus de Kanker.nl.

Kanker.nl wil de komende jaren – naast de huidige bezigheden - een rol gaan spelen in e-health en oncologische netwerken. Het gebruik van het platform zal hierdoor toenemen, zo verwacht de stichting. Met de versterking van Van Muilekom en Niehof in de raad van toezicht kan het platform zich op al deze terreinen gaan doorontwikkelen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top