Vastgoed

Bouwinvest koopt zorgcomplex in Hilversum

Het Bouwinvest Healthcare Fund heeft zorgcomplex Villa Overbosch in Hilversum overgenomen van woonzorgaanbieder Blue Print Group. Herstelzorg Nederland biedt in deze villa een tijdelijk thuis aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel.

Villa Overbosch heeft veertig kamers en een eigen landschapstuin van twee hectare. "De aankoop van Villa Overbosch past in de strategie van het Healthcare Fund", zegt Erwin Drenth, director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest. "Onze visie op zorgvastgoed sluit naadloos aan op de wensen van de Blue Print Group."

Blueprint Group houdt zich bezig met het ontwikkelen van herstelzorg en woon(ontzorg)locaties. Het aanbod loopt uiteen van kleinschalige, intensieve revalidatiezorg tot residentiële locaties voor levensloopbestendig wonen. Matthijs Wolters, directeur Blueprint Group, is "zeer verheugd" met de verkoop. "De villa wordt helemaal gerevitaliseerd. In samenwerking met een architect wordt er gekeken hoe Villa Overbosch van binnen en van buiten haar gasten nog beter van dienst kan zijn.’’

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top