ACTUEEL

Roche Diabetes Care versterkt leiderschapsteam

Roche Diabetes Care heeft Koen Harms aangesteld als Head of Healthcare & Business Development. In deze rol wordt Harms, als lid van het Leadership Team, verantwoordelijk voor het definiëren van een nationale Healthcare & Business Development strategie.

Gezondheidswetenschapper Harms (34) werkte na afronding van zijn studie zeven jaar bij Achmea, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en implementatie van verschillende innovaties in de zorg. In 2016 stapte hij van Achmea over naar de Strategiemakers, waar hij werkzaam was als strategie- en innovatieconsultant. Harms heeft in zijn eerdere functies veel ervaring opgedaan in product- en dienstontwikkeling binnen de zorgmarkt.

“Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen bieden kansen om de zorg voor mensen met diabetes te verbeteren”, zegt Harms over zijn nieuwe rol. “Ik geloof dat aandacht voor behoeften van personen met diabetes essentieel is om dit succesvol te doen. Dit geloof, in combinatie met mijn kennis over innovatie en de zorgmarkt, ga ik inzetten om business modellen te ontwikkelen die de zorg voor mensen met diabetes verbeteren.”

harms

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top