ACTUEEL

VGN opent inschrijving Gehandicaptenzorgprijs 2010

In de derde editie van de Gehandicaptenzorgprijs looft organisator VGN een prijs uit aan de beste onderzoekspublicatie. Nieuw in deze editie is de extra prijs voor het beste praktijkproduct. De inzendtermijn is open tot 1 mei 2010. VGN maakt op 30 september 2010 de winnaar bekend.

Wijzigingen

Met de nieuwe editie van de Gehandicaptenzorgprijs is de frequentie van de prijs gewijzigd van jaarlijks naar eens in de twee jaar. Daarbij zijn de criteria en het aanmeldformulier aangescherpt. De prijs kent een extra categorie voor praktijkproducten.  Als voorbeeld noemt VGN een handreiking, richtlijn, protocol, checklist, methodiek, training, leerboek, test, dvd, spel, koffer.

Prijsuitreiking

De beste onderzoekspublicatie en het beste praktijkproduct krijgen een prijs van 12.500 euro en een sculptuur van kunstenaar Evert Bolt. Verder overlegt VGN met de winnaars hoe aan het winnende onderzoek en het winnende praktijkproduct extra aandacht kan worden gegeven. De twee genomineerden per categorie ontvangen een aanmoedigingsprijs van 2.500 euro.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top