ACTUEEL

Prismant mikt op spoedige doorstart

Prismant, dat sinds twee weken in surseance verkeert, heeft goede hoop om een doorstart te kunnen maken. In de afgelopen weken hebben zich tientallen kandidaten gemeld, aldus Prismant. Prismant streeft ernaar om vóór 1 april een partner te hebben gevonden.

Bidbook

Volgens Prismant is er veel belangstelling voor de activiteiten van Prismant, CC Zorgadviseurs en Walvis ConsultingGroep en dit sterkt het vertrouwen in een doorstart. De drie partijen zouden per 22 maart samen verder gaan onder de naam Synzo. Directie en bewindvoerder hebben voor potentiële partners een bidbook opgesteld. Hierin staan de precieze activiteiten van Prismant omschreven met hun bedrijfseconomische kenmerken.

Surseance

Prismant, CC Zorgadviseurs en Walvis ConsultingGroep vroegen twee weken geleden surseance van betaling aan. De organisaties sloten 2009 af met een cumulatief verlies van drie miljoen euro.

Aanvraag faillissement

Directie en bewindvoerder hebben aan de rechtbank verzocht om de surseance van Prismant Holding B.V., Walvis Consultinggroep B.V. en CC Zorgadviseurs B.V. om te zetten in een faillissement. “Dit is een technische maatregel die een overname van activiteiten faciliteert”, volgens Prismant. “Bovendien is de maatregel in het belang van de werknemers, omdat daarmee de loonbetaling wordt gegarandeerd.” Prismant BV blijft buiten het faillissement.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top